Palvelut ja hinnasto

Hoidoissani käytän kosmetiikkatuotteinani Ekopharman tuotteita. Tuotteet sisältävät suomalaisten marjojen uutteita ja öljyjä. Tuotteiden valmistus tapahtuu Helsingissä.

EKOPHARMA perustuu parhaisiin mahdollisiin luonnonkosmetiikan aktiiviaineisiin ja suomalaisten marjauutteiden ja marjojen siemenöljyjen ravintorikkauteen. Herkälle iholle kehitetyt tuotteet ovat ratkaisu myös kuivan ja reaktiivisen ihon vaativaan hoitoon. EKOPHARMA on sitoutunut ekologisuuteen, korkeaan ihosiedettävyyteen ja erinomaiseen hoitotehoon.

Sarjasta löytyy myös kotikäyttöön tarkoitettuja tuotteita, joita minulta myös saa ostettua.

 

Tällä hetkellä palveluitani ovat:

  • Jalkahoidot
  • Käsihoidot
  • Kasvohoidot
  • Kulmien ja ripsien kestovärjäykset
  • Ihokarvojen sokeroinnit
  • Kestolakkaukset

 

Alta klikkaamalla palvelua, saat tarkempaa tietoa mitä kuhunkin palveluun sisältyy. Maksutapoina pankki-/luottokortti tai käteinen. Jalkahoidon voit maksaa myös ePassilla, mikäli sinulla on työnantajasi myöntämä hyvinvointietu. Palveluseteliin oikeutetut voivat käyttää maksutapana Siun soten myöntämää palveluseteliä.

Tiedustele myös lahjakortteja! Lahjakortin voit ostaa myös suoraan verkkoajanvarauksen kautta. Käyttämättä jääneen lahjakortin hintaa ei palauteta.

Meillä käy ePassi hyvinvointiMeillä käy ePassi hyvinvointiMeillä käy ePassi hyvinvointiMeillä käy ePassi hyvinvointiMeillä käy ePassi hyvinvointi

Kotikäyntinä tehtävään jalkahoitoon lisätään kotikäyntimaksu 5€.

Mikäli haluat palvelusta paperilaskun, lisätään laskulle laskutuslisää 3€. Sähköpostilaskuun ei tule ylimääräistä veloitusta.

 

Peruuttamattomasta ajasta laskutetaan 50% varatun palvelun hinnasta.