Tietoa minusta

Olen Anna Suomalainen, 34-vuotias nykyään Heinävetinen. Aiemmalta ammatiltani olen sairaanhoitaja (AMK), bioanalyytikko (AMK) ja laborantti. Terveydenhuollon jalkahoitajaksi (AT) valmistuin alkuvuonna 2023 ja kosmetologiopinnot päättyvät loppukesällä 2023.

 

Aiemmin työskentelin sairaanhoitajana perusterveydenhuollossa, josta olen jäänyt pois syksyllä 2022. Samoihin aikoihin aloitin yrittäjyyden.

 

Kaiken kaikkiaan työelämässä olen ollut noin 10 vuotta ja koin, että on aika kokeilla myös yrittäjyyttä. Jalkahoitajan ja kosmetologin työssä pääsen tekemään ihmisläheistä työtä ihanien asiakkaiden kanssa. Lisäksi on mukava ohjata ja neuvoa asiakkaita. Työn parasta antia onkin ollut ihanat kohtaamiset erilaisten ihmisten kanssa ja olenkin päässyt kuulemaan monenlaisia elämäntarinoita ja elämän viisauksia.

 

Työssäni pääsen tekemään käsilläni ja onkin mahtavaa nähdä oman kädenjälki. On myös todella antoisaa, kun asiakas haluaa ohjausta, ja pääsen antamaan omaa osaamistani asiakkaalle.

 

Yrittäjänä taipaleeni on vasta alussa ja paljon on ollut selvitettäviä asioita, mutta silti luottavaisin mielin etenen omalla yrittäjän polullani. 

 

Toimin aluehallintoviraston hyväksymänä terveydenhuollon palvelujen tarjoajana ja lisäksi Siun soten palvelusetelituottajana avoterveydenhuollon, omaishoidon tuen ja veteraanien jalkahoitoihin.